Capcana Pentru Rozatoare Tuff-Cat

   Recenzii(0)
   15,00 lei
   Cod produs: TUFF-CAT
   Cantitate :
   1
   15,00 lei
   • Cost livrare: 17 lei

    GRATUIT la comenzile de peste 500 de lei

   • Schimb / Retur

    In termen de 14 zile calendaristice.

   • Comenzi telefonice:

    Luni - Vineri, 10:00-16:00
    0770711484

   Capcana pentru prins soareci si soricei Tuff-Cat are o forma constructiva gandita incat sa nu dea nicio sansa de scapare rozatoarelor care va necajesc atat de tare.
   Dotata cu un sistem de declansare suficient de sensibil, un arc puternic si un mecanism de inchidere tip "gura de leu", capcana pentru soareci Tuff-cat este foarte simplu de folosit si extrem de eficienta, folosita cu o momeala atragatoare plasata in locul potrivit.
   Cursa are dimensiunile 130 x 75 x 65 mm si este confectionata dintr-un plastic dur si rezistent. Se preteaza atat pentru utilizare la interior cat si la exterior.
   Capcana pentru rozatoare Tuff-Cat se distinge fata de alte capcane prin faptul ca este mai usor de curatat, igienizat si de reutilizat. Cursa Tuff-Cat este dotata cu un mecanism ce va permite sa scapati de animalul prins fara sa fie necesar sa il atingeti cu mana. E recomandat sa nu pozitionati cursa armata in zona de acces a copiilor sau a animalelor de companie sau de gospodarie.
   In cazul in care aveti mai multi musafiri nepoftiti pe care vreti sa-i neutralizati mai repede, puteti utiliza mai multe capcane Tuff-Cat simultan (la distanta de 1-5 metri unele de celalalte). E ca si cum ati avea o mica armata de pisici care au singurul scop in viata, zi si noapte, exterminarea tuturor soarecilor si soriceilor - bucata cu bucata!

   TUFF-CAT

   Referințe specifice

   Momentan nu există recenzii.

   Scrie o recenzie
   Capcana Pentru Rozatoare Tuff-Cat

   Cumpărate frecvent împreună:

   Din aceeași categorie:

   Capcana Pentru Rozatoare Tuff-Cat

   15,00 lei