Prin continuarea navigarii pe acest site, esti de acord cu Termenii si conditiile si Politica Cookie.
  • La reducere!

  Pest Repeller, aparat contra soareci, gandaci, furnici, paianjeni, Pest reject RIDDEX Plus

  Recenzii(0)
  20,00 lei
  30,00 lei
  Mai ieftin cu 10,00 lei

  MODEL : RIDDEX PLUS

  Cantitate :
  1
  20,00 lei
  30,00 lei
  • Cost livrare: 15 lei

   GRATUIT la comenzile de peste 500 lei

  • Schimb / Retur

   In termen de 14 zile calendaristice.

  • Comenzi telefonice:

   Luni - Vineri, 10:00-16:00
   0770711484

  Aparatul reprezinta o solutie eficienta si igienica de eliminare a soarecilor, sobolanilor si insectelor nedorite: paianjeni, gandaci, furnici.
  Efectul sau este datorat unui curent alternativ cu o forma si frecventa stiintific determinata, injectat in reteaua de curent alternativ a casei (220V), care nu este suportat de daunatori. Acest curent de inalta frecventa nu este perceput de catre oameni si animale domestice (pisici, caini, etc.), cu exceptia animalelor de casa rozatoare (hamsteri, porcusori de Guineea, iepuri).

  Inovatia pe care o aduce acest aparat este folosirea firelor de curent din pereti si alte conductoare electrice (prelungitoare, aparate conectate la priza), pe post de generator de camp, similar cu o antena de mari dimensiuni, astfel incat este protejat un areal larg in jurul aparatului. Atata timp cat aparatul este conectat la priza, efectul lui se face simtit de catre daunatori si acestia nu vor mai aparea in suprafata protejata.

  Functionarea este extrem de simpla, este suficienta doar conectarea aparatului la priza si se obtine o protectie pe o arie cu suprafata de circa 150mp. Daca este necesara protejarea unei suprafete mai mari se conecteaza mai multe aparate, egal departate intre ele.

  Aparatul incorporeaza si o lampa de veghe cu consum foarte redus care poate fi folosita pe timp de noapte sau pentru iluminarea spatiilor cu lumina redusa. Aceasta lampa se poate aprinde sau stinge dintr-un intrerupator aflat pe corpul aparatului.

  RECOMANDARI asupra numarului de aparate necesare pentru indepartarea completa a daunatorior, in functie de tipul de zona protejata:
  - locuinta de tip casa izolata, cu curte proprie: 4-5 aparate, distribuite in camerele sau locurile aflate la periferia arealului
  - locuinta de tip casa in complex rezidential (case insiruite sau cu curte mica): 3-4 aparate in fiecare locuinta, distribuite atat la parter cat si la etaj
  - locuinta de tip apartament la bloc: 2-3 aparate, puse in camere si in bucatarie. O solutie eficienta este folosirea de aparate si catre vecinii de apartament.
  - magazin, depozit, hala: aparate distribuite pe toata suprafata protejata, la distanta de 5-10m unul fata de celalalt, minim cate unul in fiecare camera

  NOTA:
  Datorita modului sau de actionare, prin deranjarea daunatorilor, ca efect imediat se observa o intensificare a vizibilitatii acestora, timp de 1-2 saptamani.
  Acest fapt poate duce la concluzia falsa ca aparatul atrage daunatorii.
  Dimpotriva, prin emiterea unui curent specific care nu este suportat de catre daunatori, acestia incearca sa scape de influenta factorului deranjant si ies din ascunzatori, fiind astfel mult mai vizibili. Practic nu se mareste numarul de daunatori, ci ei pot fi mai des observati datorita incercarii lor de a iesi din perimetrul protejat. Pe masura ce daunatorii parasesc zona de protectie, numarul lor devine din ce in ce mai mic si in cateva saptamani dispar complet.

  Profi HY118

  Referințe specifice

  Momentan nu există recenzii.

  Scrie o recenzie
  Pest Repeller, aparat contra soareci, gandaci, furnici, paianjeni, Pest reject RIDDEX Plus

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  8 alte produse în aceeași categorie:

  Pest Repeller, aparat contra soareci, gandaci, furnici, paianjeni, Pest reject RIDDEX Plus

  20,00 lei30,00 lei
  Mai ieftin cu 10,00 lei