Utilizarea sau vizitarea site-ului www.magazin-non-stop.ro, a oricarei pagini sau serviciu al acestuia, inseamna ca acceptati automat termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea oricarei prevederi a acestui acord atrage obligatia de a inceta de indata accesarea site-ului.

 

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului Magazin-non-stop.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Magazin-non-stop.ro si este protejat de Legea dreptului de autor precum si de alte legi privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Magazin-non-stop.ro a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Magazin-non-stop.ro nu le confera utilizatorilor site-ului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrar intereselor Magazin-non-stop.ro

Limitarea raspunderii pentru produse, servicii si preturi

Produsele si serviciile sunt oferite exact in forma in care vin de la producator si, de asemenea, IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

Societatea noastra nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la scopul achizitionarii produselor de pe acest site de catre clienti, si nici in ceea ce priveste modul de utilizare a produselor si a eventualelor prejudicii provocate de utilizarea lor in mod necorespunzator.

Magazin-non-stop.ro nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate (culoare, accesorii, aspect, etc.).Pentru fiecare dintre produsele postate pe site-ul nostru, ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz atat specificatiile cat si preturile acestora. Preturile prezentate pe site-ul nostru sunt cele finale exprimate in moneda RON insa nu includ cheltuielile de livrare. Lansarea comenzii, e-mail-ul care se transmite automat dupa primirea comenzii si discutiile purtate telefonic, prin e-mail sau prin orice alte mijloace, cu personalul nostru, nu constituie acceptarea ferma a comenzii.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Magazin-non-stop.ro este denumirea comercială a GETSHOPONLINE SRL  , având sediul social în București, Str Cristescu Dima nr 5, cu număr de ordine în Registrul Comerțului  J40/11061/2016 , cod unic de înregistrare fiscală 36440231. În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal o prioritate pentru Magazin-non-stop.ro, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină siguranta si in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”).

Magazin-non-stop.ro prelucrează datele personale colectate în temeiul încheierii și executării contractelor cu clienții, în vederea realizării intereselor legitime în relație cu scopurile menționate mai sus și în alte situații în temeiul consimțământului clienților.

Scopurile colectării datelor sunt: informarea utilizatorilor/clienților (cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe site-ul Magazin-non-stop.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor.

Magazin-non-stop.ro, colecteaza datele cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți.
Când vă creați contul, ne transmiteți urmatoarele date, necesare pentru procesarea comenzii: adresa de e-mail, numele și prenumele, adresa de livrare si numarul de telefon.
Iar optional, in contul dvs, aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: genul, număr telefon fix, data nașterii, adresa alternativa de e-mail.
Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, etc.

Magazin-non-stop.ro poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui acord de prelucrare a datelor cu caracter personal, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de curierat, furnizori de servicii bancare, furnizori de servicii de contabilitate, furnizori de servicii de statistica, furnizori de servicii de marketing, imputerniciti ai Magazin-non-stop.ro ce actioneaza in limitele si scopurile stabilite de Magazin-non-stop.ro, conform conditiilor din prezenta Politica.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Prin citirea prezentei Politici de protecția datelor cu caracter personal ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de GDPR, respectiv:

- dreptul la transparența informațiilor, a comunicărilor și a modalităților de exercitare a drepturilor dvs.,
- dreptul la informare și acces la datele dvs. cu caracter personal, - dreptul la rectificare si dreptul la ștergerea datelor,
- dreptul la restricționarea prelucrării,
- dreptul la portabilitatea datelor,
- dreptul la opoziție,
- dreptul de a vă adresa Autorității de Supraveghere (ANSPDCP) în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal.

Garantia comerciala oferita

Compania ofera aceasta garantie pentru ca are incredere in produsele comercializate. Garantiile si politica de retur nu afecteaza in niciun mod drepturile legale ale consumatorilor persoane fizice, asa cum sunt stabilite prin dispozitiile Legii nr. 449/2003 din 12/11/2003. Prin urmare, orice defect de fabricatie gasit la produsele comercializate este acoperit de serviciul de garantie.

1. CONDITII DE GARANTIE:

1.1. Va rugam sa verificati daca ati primit produsul nedeteriorat. Daca descoperiti defecte de fabricatie, va rugam sa ne contactati imediat. Este important sa procedati astfel inainte de a incepe montarea produsului (unde/daca este cazul);

1.2. Termenul de garantie incepe sa curga de la data intrarii in posesie/data livrarii produsului.

1.3. Prezenta garantie reprezinta certitudinea calitatii unui produs si se aplica oricarui produs comercializat.

Nota! Garantia se acorda numai pentru produsele insotite de factura/bonul emise impreuna cu toate accesoriile incluse in pachet cat si ambalajul originat al acestora. Garantia nu se aplica in cazul revanzarii produselor sau pentru uz profesional !

2. DURATA GARANTIEI:

2.1. Garantia generala este de 2 ani pentru produsele a caror durata medie de utilizare nu este mai mica de 2 ani. Garantia face referire la uzura produsului de-a lungul timpului, in conditii normale.

2.2. Garantiile comerciale pentru produsele de folosinta indelungata sunt prezentate individual. Garantiile comerciale sunt cele valabile la momentul achizitiei produsului;.

2.3. Acolo unde nu se specifica altfel, durata medie de utilizare a produselor achizitionate coincide cu durata garantiei conventionale oferita pentru respectivele produse in situatia respectarii conditiilor de transport, manipulare, depozitare si exploatare.

3. REPARATII IN GARANTIE:

3.1. Prin prezentul certificat se garanteaza caracteristicile produsului, in situatia in care clientul respecta prescriptiile de montare, utilizare, depozitare, conservare si transport;

3.2. Produsul nu este garantat impotriva utilizarii defectuoase. ln cazul depozitarii sau utilizarii necorespunzatoare, a lovirii, deteriorarii prin alte mijloace sau a interventiilor neautorizate produsul isi pierde garantia !

3.3. ln cadrul termenului de garantie se asigura remedierea gratuita a defectelor aparute si reclamate de cumparator sau inlocuirea produsului cu altul similar;

3.4. Returnarea contravalorii se face numai daca produsul nu poate fi reparat sau inlocuit !

3.5. Produsele de folosinta indelungata ce inlocuiesc produse defecte, vor beneficia de un nou termen de garantie; produsele de folosinta indelungata defectate in termenul de garantie legala de conformitate, cand nu pot fi reparate sau durata cumulata de nefunctionare depaseste 10% din durata termenului legal de garantie, la cererea cumparatorului vor fi inlocuite sau se va restitui contravaloarea acestora. ln cazul acestor produse se va completa obligatoriu documentul „Talon produse folosinta indelungata".

4. PIERDEREA GARANTIEI: Garantia produsului devine nula sau inaplicabila in urmatoarele conditii:

4.1. Neprezentarea facturii/chitantei/bonului fiscal impreuna cu certificatul de garantie;

4.2. Incredintarea produsului spre a fi remediat de alte firme/persoane nerecunoscute de vanzator;

4.3. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport / manipulare / depozitare / instalare;

4.4. Desigilarea, montarea produsului de catre persoane necalificate/neautorizate, acolo unde este cazul;

4.5. Constatarea de catre reprezentantul vanzatorului/reprezentant service/reprezentant furnizor a faptului ca defectul reclamat este din vina cumparatorului (urme de lovituri, sparturi sau alte urme cauzate de utilizare/intretinere defectuoasa).

4.6. Folosirea produsului in regim industrial, in locuri publice sau in scopuri profesionale fara acordul companiei !

4.7. Interventia, repararea sau modificarea produsului (debitare, gaurire, vopsire, lipirea altor repere);

4.8. Garantia nu se acorda produselor depozitate sau asamblate incorect, folosite inadecvat sau in alte scopuri, alterate sau curatate prin metode improprii sau cu substante neadecvate;

4.9. Garantia nu acopera uzura normala a produsului, taieturl, incendierea, deteriorarea, furtul, decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii la soare sau la o alta sursa puternica de caldura sau in urma contactului cu apa, vopsirea produsului de catre client, deteriorari ale produsului in urma unor calamitati, ruperea sau zgarierea produsului ca urmare a lovirii sale, defecte produse de depozitarea in conditii de umiditate, curatarea cu substante neadecvate, spargerea, zgarierea si ciobirea produselor din sticla, materiale casante, oglinda, etc;

4.10. Garantia nu se aplica in cazul revanzarii produselor sau utilizarii in scop profesional.

ATENTIE:

Bateriile,acumulatorii, becurile obisnuite, becurile cu halogen (scoase din cutia originala) NU se returneaza si NU se inlocuiesc decat din motive de calitate!

Covoarele, pernele, pilotele, saltelele pentru copii si saltelele pentru canapele NU se returneaza si NU se inlocuiesc decat din motive de calitate;!

Produsele vandute la metru si cele din materiale textile, precum si produsele personalizate la cererea si dupa specificatiile clientului (ex: lenjerii de pat, prosoape, perdele etc.). NU se returneaza si NU se inlocuiesc decat din motive de calitate!

Produsele care tin de igiena personala si sunt sigilate (ex: lenjerie intima, aparate auditive, aparate pentru curatare si igienizare corporala) NU se returneaza si NU se inlocuiesc !

IMPORTANT DE RETINUT: ln cazul in care constatati deteriorari (lovituri/defecte) la produsele livrate la domiciliu, va rugam sa contactati numarul de telefon 0770711484, iar un coleg va va consilia corespunzator/sprijini in rezolvarea problemei.

De asemenea, ne puteti adresa intrebari/sugestii pe adresa de email:

comenzi@magazin-non-stop.ro.

Cum vom proceda mai departe pentru a va ajuta in rezolvarea solicitarii dumneavoastra?

• Solicitarea dumneavoastra va fi analizata corespunzator de catre un responsabil de proces din magazin, iar in maxim 48 ore de la inregistrarea apelului dumneavoastra, vi se va prezenta o solutie telefonica.

• Compania isi rezerva dreptul de a retrage sau introduce partial sau complet orice produs vandut in magazinele sale.

• Clientului nu i se mai poate inlocui produsul daca acesta sau parti componente ale acestuia nu se mai afla in gama de vanzare. ln acest caz, oferim spre alegerea clientului produse similare din gama noastra sau i se va restitui contravaloarea produsului de la momentul achizitiei.

Pentru produsele returnate pentru garantie si la care nu se constata nereguli, Clientul va suporta si taxele de returnare.

 

Dreptul de returnare a produselor

RETURNARE PRODUSE, IN VEDEREA RAMBURSARII (RENUNTAREA LA CUMPARARE DE CATRE PERSOANELE FIZICE):

Coletele retur se pot trimite prin curierat rapid, costul transportului fiind suportat de catre cumparator.

Pentru a solicita returnarea unui produs (in termenul legal de 14 zile calendaristice de la primirea coletului), va rugam sa ne contactati telefonic sau pe mail. Datele bancare pentru rambursare (nume complet titular, IBAN fara spatii si banca sau nume, adresa) se expediaza pe e-mail, la adresa comenzi@magazin-non-stop.ro, precizandu-se, totodata, si numele pe care s-a efectuat comanda, un numar de telefon. Comandand in magazinul nostru, va dati acordul pentru returnarea banilor prin metodele precizate.

Nu se trimit colete cu ramburs. Taxa de expediere catre noi o suporta clientul. Dreptul de renuntare la cumparare este valabil doar pentru clientii persoane fizice.

Conform OUG nr. 34/2014, renuntarea la cumparare se poate notifica in scris in termen de 14 zile calendaristice (termen in care se si expediaza produsul inapoi, dupa trimiterea notificarii).

Abuzul de orice fel duce la blocarea contului de client iar sistemul nu va va mai permite sa efectuati comenzi pe site-ul nostru.

Atentie! Produsele returnate trebuie sa fie intacte si curate, inclusiv ambalajele acestora (pentru care se foloseste ambalaj protector suplimentar, asa cum ati primit produsul ambalat). Daca produsele au fost deteriorate si nu mai pot fi comercializate, acestea pot fi reevaluate valoric.

Dreptul de a face retur, prevazut la articolul 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014, exista pentru a iti permite sa examinezi produsul asa cum ai face-o intr-un magazin, nu pentru a-ti oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.

Telefon Garantii si Reclamatii:

0770711484( L-V 10-18 )

comenzi@magazin-non-stop.ro

Telefon curier Sameday Curier 021 - 637.06.60 *apel normal, fara suprataxa.

Banii se returneaza in termenul legal de maxim 7 zile de la primirea produsului de catre un reprezentat al magazinului.

In cazul in care clientul a beneficiat de Livrare Gratuita (costuri de livrare suportate de Magazin-non-stop.ro), la returnarea banilor se va scadea contravaloarea livrarii din suma de returnat.

 

Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

- Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii.

- Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa nu acceptati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.

- Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Coletele returnate fara o notificare prealabila NU vor fi receptionate.

De asemenea, NU putem prelua coletele returnate cu ramburs.

 

Produse excluse, fara drept de returnare

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna.

a. Licente software);

b. Consumabile (baterii, acumulatori, cartuse imprimanta etc);

c. Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire personala / aparate auditive / lenjerie intima / igiena personala, casti etc);

d. Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (extensii de garantii, servere non-standard);

e. Servicii (testare, asamblare, montare componenta sau orice alt serviciu listat in categoria Servicii prestat catre consumator);

Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

Limitarea responsabilitatii pentru alte site-uri, server, browser

Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea noastra nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale bazei de date, cum de asemenea nu va putea fi raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ori pentru actualizarea produselor si a preturilor.

 

Declinarea responsabilitatii

Exista posibilitatea unor diferente intre imaginea produsului prezentata pe site si produsul fizic, in sine, mai ales cu privire la nuanta culorii acestuia, a designului ori in ceea ce priveste accesoriile. Acestea nu afecteaza functionalitatea ori destinatia produsului.

 

Reclamatii

Orice problema legata de livrarea produselor comandate o puteti adresa catre adresa de mail comenzi@magazin-non-stop.ro

in care nu s-a reusit solutionarea litigiului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata.

 

Informatii livrare si expediere

Comenzile primite de luni pana vineri intre orele 9-12 se trimit catre dvs, de regula, in aceeasi zi.

Clientul are optiunea de a selecta curierul dorit inainte de finalizarea comenzii.

Plata se face ramburs, odata cu sosirea comenzii.

Taxa de transport este afisata in pagina de comanda, inainte de finalizarea comenzii.

Livram prin Sameday Curier. Toate aceste preturi includ TVA.

Livrarea produselor comandate se face prin firma de curierat rapid Sameday Curier in 1-4 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

Plata se face ramburs curierului sau se poate efectua in avans.