Desfacator Sticle Si Borcane Pentru Dimensiuni Multiple

   Recenzii(0)
   10,00 lei
   Cod produs: D4-1
   Cantitate :
   1
   10,00 lei
   • Cost livrare: 17 lei

    GRATUIT la comenzile de peste 500 de lei

   • Schimb / Retur

    In termen de 14 zile calendaristice.

   • Comenzi telefonice:

    Luni - Vineri, 10:00-16:00
    0770711484

   Inca te chinui sa desfaci borcanele? Desfacatorul pentru deschiderea sticlelor si borcanelor pentru dimensiuni multiple, cu maner ergonomic, iti sare in ajutor. Deschide sticle si borcane cu efort minim, fiind ideal pentru orice bucatarie.

   Un desfacător de borcane poate oferi mai multe beneficii într-o gospodărie:

   1. Ușurința deschiderii borcanelor: Desfacătorul de borcane poate face procesul de deschidere a borcanelor mult mai ușor și mai rapid, eliminând nevoia de a folosi forță excesivă sau alte instrumente care ar putea deteriora borcanul sau conținutul său.

   2. Siguranța: Folosirea unui desfacător de borcane poate reduce riscul de accidente sau de rănire atunci când încerci să deschizi un borcan care este foarte strâns închis.

   3. Versatilitate: Există diferite tipuri de desfacătoare de borcane care pot fi folosite pentru o varietate de dimensiuni și forme de borcane, ceea ce îl face un instrument versatil în bucătărie.

   4. Economisirea timpului și efortului: În loc să încerci să deschizi un borcan cu forță, un desfacător de borcane poate face procesul mult mai rapid și mai puțin obositor.

   5. Accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități sau probleme de mobilitate: Pentru persoanele cu probleme de mobilitate sau alte dizabilități, un desfacător de borcane poate fi un instrument util care le oferă independență în bucătărie.

   6. Prevenirea accidentelor: Unele persoane pot fi predispuse la accidente atunci când folosesc cuțite sau alte obiecte ascuțite pentru a deschide borcanele. Utilizarea unui desfacător de borcane poate reduce acest risc.

   În general, un desfacător de borcane poate fi un instrument util și practic în bucătărie, facilitând procesul de deschidere a borcanelor și contribuind la siguranța și eficiența activităților din gospodărie.

   Diverse culori.Se expediaza in functie de stoc !

   D4-1

   Referințe specifice

   Momentan nu există recenzii.

   Scrie o recenzie
   Desfacator Sticle Si Borcane Pentru Dimensiuni Multiple

   Îți mai recomandăm și:

   Cumpărate frecvent împreună:

   Din aceeași categorie:

   Desfacator Sticle Si Borcane Pentru Dimensiuni Multiple

   10,00 lei