Flexor antebrat, Inox Polipropilena, Reglabil 5-60 kg

      Recenzii(0)
      28,00 lei
      Cod produs: DL108-AND14
      Cantitate :
      1
      28,00 lei
      • Cost livrare: 17 lei

        GRATUIT la comenzile de peste 500 de lei

      • Schimb / Retur

        In termen de 14 zile calendaristice.

      • Comenzi telefonice:

        Luni - Vineri, 10:00-16:00
        0770711484

      Puternic si durabil, cu arcuri durabile din otel inoxidabil, este usor sa reglati intervalul de rezistenta pentru imbunatatirea pe termen lung.
      Puteti regla puterea de la 5-60 kg pentru a se potrivi nivelului dvs. rotind butonul negru, mai intai va puteti face timp si apoi lucrati asupra dvs., crescand treptat aderenta.
      Intaritor de mana cu numarare: Partea inferioara a antrenorului pentru antebrat este echipata cu un contor mecanic, care poate inregistra in mod clar numarul de ori de la 0 la 99 in timp ce se intareste mainile.
      Persoanele care antreneaza antebratul pot programa mai eficient antrenamentele noastre, rotind butonul pentru a sterge si reutiliza dispozitivul de antrenament.
      Design special si ergonomic: Designul ergonomic asigura ca prinderea de mana este confortabila, neteda si placuta de utilizat. Aparatul are o prindere ferma pentru o prindere puternica. Manerele ergonomice si caracteristicile complet reglabile fac ca antrenamentul nostru sa fie potrivit atat pentru barbati, cat si pentru femei, pentru antrenament sau recuperare.
      Usor de transportat: mic, delicat, usor si portabil, poti sa-ti duci noul tau partener de intarire oriunde vrei si sa-l iei cu tine pentru exercitii fizice. Maner convenabil si portabil, potrivit pentru barbati, femei, varstnici si adolescenti pentru a fi folosit in orice mediu. Potrivit in special pentru seniori, multimi de birouri si pasionati de sport.
      Instrument excelent de antrenament: un instrument excelent de antrenament pentru a va intari mana, incheietura mainii si antebratul. Intariti-va mainile, incheieturile, degetele si antebratele. Ideale pentru antrenament, exercitii acasa sau in deplasare, aceste prinderi populare sunt ideale pentru sportivi, alpinisti, muzicieni si multe altele.
      Specificatii
      Material: Otel inoxidabil si polipropilena
      Avantaj: Prindere anti-alunecare, confortabila,
      Numarare
      Interval de rezistenta: 5-60Kg
      Dimensiune: 16,8*11*2cm

      DL108-AND14

      Referințe specifice

      Momentan nu există recenzii.

      Scrie o recenzie
      Flexor antebrat, Inox Polipropilena, Reglabil 5-60 kg

      Îți mai recomandăm și:

      Din aceeași categorie:

      Flexor antebrat, Inox Polipropilena, Reglabil 5-60 kg

      28,00 lei