Oglinda make up de calatorie, cu 72 led-uri, pliabila si reincarcabila

      Recenzii(0)
      49,00 lei
      Cod produs: JC2302-L18
      Culoare :
      Cantitate :
      1
      49,00 lei
      • Cost livrare: 17 lei

        GRATUIT la comenzile de peste 500 de lei

      • Schimb / Retur

        In termen de 14 zile calendaristice.

      • Comenzi telefonice:

        Luni - Vineri, 10:00-16:00
        0770711484

      Nicio calatorie nu e completa pentru o femeie daca n-are in bagaj cel putin o Oglinda make up de calatorie, cu 72 led-uri, pliabila si reincarcabila. Penseta cadou. A trecut vremea in care o puteai convinge sa mearga in Dubai, Bora-Bora sau in alte destinatii exotice doar fluturandu-i biletul pe sub nas. Ea stie ca trebuie sa fie impecabila zi de zi asa ca, cea mai buna invitatie incepe cu o oglinda cadou moderna care o ajuta sa-si puna personalitatea in evidenta in cel mai frumos mod.
      De ce musai o Oglinda make up de calatorie, cu 72 led-uri, pliabila si reincarcabila.Pe langa faptul ca apreciaza atentiile cadou utile, va fi absolut incantata de portabilitatea si de beneficiile acestui model. Pai uite, e confectionata din ABS si sticla, deci are finisaje premium demne de o adevarata regina. Isi poate pune in valoare frumos toaleta de machiaj prin intermediul ei, dar si sa arate ca o diva atunci cand o foloseste in concedii.
      Functioneaza cu o baterie Lithium reincarcabila de 1000 mAh care-i activeaza cele 72 de led-uri printr-o atingere senzoriala. Lumina poate functiona constant intre 1-3 ore dupa 2 ore de incarcare ca fulgerul. Bineinteles, isi poate schimba aspectul avand in vedere setarea luminii in cele 3 spectre diferite (lumina naturala, rece sau calda) in functie de preferintele sale si de intensitatea luminii ambientale.
      Iar sistemul de pliere este unul inedit, oferindu-i posibilitatea de a o ajusta pe diferite pozitii, fiind perfecta pentru uz de interior sau la exterior. Tu ce mai astepti ca sa o faci cadou si s-o convingi sa mearga in aventura vietii sale? Stima si aprecierea se vor evidentia instantaneu.
      Utilizare:
      Conecteaza imediat oglinda make up de calatorie, cu 72 led-uri, pliabila si reincarcabila la cablul USB si numara cele 120 minute pana la marea utilizare. Aseaz-o comod in unghiul dorit si atinge delicat senzorul centrat cu tuchscreen pentru a-ti alege tipul de lumina preferat. Incepe de indata sa-ti analizezi trasaturile si sa intervii cu o rutina personalizata prin care sa devii o versiune premium a ta.
      Detalii
      Un cadou femei care va face sa zambeasca orice sora, sotie, mama, prietena si nu numai
      Ideala pentru a o darui cu ocazia zilei de nastere, de Ziua Mamei, Craciun, Ziua Indragostitilor etc.
      Materiale: ABS, sticla
      Dimensiuni: 19 x 13 cm
      Functionare cu touchscreen
      Dispune de baterie Lithium 1000 mAh cu incarcare USB timp de 2 ore pentru un ciclu complet
      Timp constant de functionare lumina 1-3 ore
      3 trepte ajustabile de lumina: rece, calda, neutra

      JC2302-L18

      Referințe specifice

      Momentan nu există recenzii.

      Scrie o recenzie
      Oglinda make up de calatorie, cu 72 led-uri, pliabila si reincarcabila

      Îți mai recomandăm și:

      Cumpărate frecvent împreună:

      Din aceeași categorie:

      Oglinda make up de calatorie, cu 72 led-uri, pliabila si reincarcabila

      49,00 lei